Do linii włoskiej przetworów warzywnych LePepe należą: pomidory suszone, pasty do makaronów pesto genovese z bazylii i czerwone pesto z suszonych pomidorów oraz różne warzywa do bruschetty.
Warzywa do bruschetty to typowo włoskie specjały, które pozwolą nam przyrządzić szybką przekąskę. W słoikach o pojemności 285 g znajdują się: Bruschetta Siciliana, Bruschetta Arrabbiata i Bruschetta con Verdure. Te wyśmienite pasty warzywne możemy podawać zapiekane na kromce pszennego pieczywa, z ulubionym makaronem lub jako dodatek do dań mięsnych.
Dla wszystkich tych, którzy poszukują indywidualnych połączeń smakowych przygotowano cztery kolejne propozycje. W słoiczkach o pojemności 212 ml ( 180g i 190 g ) znalazły się: Bruschetta al Pomodoro ( ze świeżymi pomidorami ), Bruschetta all’Aglio ( z czosnkiem i pomidorami ), Bruschetta al. Peperone Grigliato ( z grillowaną słodką papryką ) i Bruschetta al. Peperone e Melanzane ( z wędzoną papryka i bakłażanem ).