Nowa propozycja od SoWell – olej z orzechów włoskich!

Nowa propozycja od SoWell – olej z orzechów włoskich!

Nowa propozycja od SoWell – olej z orzechów włoskich!

Olej z orzechów włoskich SoWell jest:

  • otrzymywany przez tłoczenie wstępnie prażonych orzechów włoskich;
  • nierafinowany;
  • bogaty w kwasy Omega-3;
  • wolny od środków chemicznych.

Polecane zastosowania (na zimno):

do wszelkich sałatek warzywnych, a w szczególności do tych, które powstały na bazie sałaty liściastej, rukoli, selera czy czerwonej kapusty, z twarożkiem, jako dodatek do sosów i marynat, a także do kraszenia potraw lub z pieczywem zamiast masła.

Zapraszamy do zapoznania się ze wszystkim dostępnymi smakami.

Zobacz inne aktualności

NOWOŚĆ w ofercie! Włoski olej z pistacji marki Basso!

Olej z pistacji w ponad połowie składa się z jednonienasyconych kwasów tłuszczowych. Jego skład chemiczny i wysoki punkt dymienia (205°C) czynią go dobrym wyborem do smażenia i pieczenia. Wytłaczany z kalifornijskich pistacji,...

Czytaj więcej >

NOWOŚĆ w ofercie! Włoski krem z octu balsamicznego z Modeny BIO marki Monari Federzoni!

Krem z octu balsamicznego BIO z Modeny polecany jest w szczególności do potraw mięsnych, w tym także pieczonych na ruszcie. Można bardzo ciekawie i elegancko ozdobić talerz i potrawę. Monari Federzoni to uznany...

Czytaj więcej >

NOWOŚĆ w ofercie! Włoska czarna fasola marki Metelliana!

Fasola czarna Metelliana to bogate źródło białka i nienasyconych kwasów tłuszczowych, a także błonnika – tak potrzebnego w procesie trawienia. Fasola zawiera lecytynę, która wzmacnia tkankę nerwową i mózg, poprawia koncentrację...

Czytaj więcej >