Nowość! Filety z tuńczyka Di Alba!

Nowość! Filety z tuńczyka Di Alba!

Nowość! Filety z tuńczyka Di Alba!

Producentem tuńczyków marki Di Alba jest bułgarska firma Diavena, która od ponad 30 lat specjalizuje się w produkcji ryb w puszkach i przetworów na bazie ryb (w tym sałatek warzywno – rybnych).

Marka Di Alba stworzona została wyłącznie dla produktów, których podstawą jest tuńczyk. W tej kategorii pragniemy Państwu przedstawić dwa produkty klasy Premium:

Di Alba filety z tuńczyka w zalewie 200g

Di Alba filety z tuńczyka w oliwie 200g

Duże kawałki filetów z tuńczyka zapakowane zostały w słoiki, aby klient mógł zobaczyć i docenić doskonale prezentujące się mięso tuńczyka.

Mięso tuńczyka doceniane jest przez konsumentów ze względu na dużą zawartość białka i witamin (między innymi A, E oraz witamin z grupy B). To także dobre źródło niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega 3.

Filety z tuńczyka Di Alba możemy wykorzystać jako składnik pożywnej kanapki lub dodać je do sałatki warzywnej. Mięso tuńczyka może stanowić smaczny element dań makaronowych ( np. spaghetti z tuńczykiem) lub składnik pizzy. Możemy także przygotować naleśniki z tuńczykiem czy dodać go do warzywnych składników wrap-ów, kebabów, pity i wszelkich innych wypieków piekarniczych.

Zobacz inne aktualności

NOWOŚĆ w ofercie! Włoski olej z pistacji marki Basso!

Olej z pistacji w ponad połowie składa się z jednonienasyconych kwasów tłuszczowych. Jego skład chemiczny i wysoki punkt dymienia (205°C) czynią go dobrym wyborem do smażenia i pieczenia. Wytłaczany z kalifornijskich pistacji,...

Czytaj więcej >

NOWOŚĆ w ofercie! Włoski krem z octu balsamicznego z Modeny BIO marki Monari Federzoni!

Krem z octu balsamicznego BIO z Modeny polecany jest w szczególności do potraw mięsnych, w tym także pieczonych na ruszcie. Można bardzo ciekawie i elegancko ozdobić talerz i potrawę. Monari Federzoni to uznany...

Czytaj więcej >

NOWOŚĆ w ofercie! Włoska czarna fasola marki Metelliana!

Fasola czarna Metelliana to bogate źródło białka i nienasyconych kwasów tłuszczowych, a także błonnika – tak potrzebnego w procesie trawienia. Fasola zawiera lecytynę, która wzmacnia tkankę nerwową i mózg, poprawia koncentrację...

Czytaj więcej >