Nowość! Sos do spaghetti Aglio Olio e Peperoncino Le Pepe.

Nowość! Sos do spaghetti Aglio Olio e Peperoncino Le Pepe.

Nowość! Sos do spaghetti Aglio Olio e Peperoncino Le Pepe.

Wystarczy ugotować spaghetti i zmieszać je z naszym sosem, aby cieszyć się szybką i smaczną włoską pastą. Dla uzyskania pełnego aromatycznego smaku warto posypać naszą pastę startym parmezanem (można zastąpić serem Grana Padano).

Sos do spaghetti Aglio Olio e Peperoncino 190g Le Pepe

Składniki: marynowany czosnek 63% (czosnek, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), olej słonecznikowy 36%, papryczka chili 1%.

Zapraszamy do zakupów!

Zobacz inne aktualności

NOWOŚĆ w ofercie! Włoski olej z pistacji marki Basso!

Olej z pistacji w ponad połowie składa się z jednonienasyconych kwasów tłuszczowych. Jego skład chemiczny i wysoki punkt dymienia (205°C) czynią go dobrym wyborem do smażenia i pieczenia. Wytłaczany z kalifornijskich pistacji,...

Czytaj więcej >

NOWOŚĆ w ofercie! Włoski krem z octu balsamicznego z Modeny BIO marki Monari Federzoni!

Krem z octu balsamicznego BIO z Modeny polecany jest w szczególności do potraw mięsnych, w tym także pieczonych na ruszcie. Można bardzo ciekawie i elegancko ozdobić talerz i potrawę. Monari Federzoni to uznany...

Czytaj więcej >

NOWOŚĆ w ofercie! Włoska czarna fasola marki Metelliana!

Fasola czarna Metelliana to bogate źródło białka i nienasyconych kwasów tłuszczowych, a także błonnika – tak potrzebnego w procesie trawienia. Fasola zawiera lecytynę, która wzmacnia tkankę nerwową i mózg, poprawia koncentrację...

Czytaj więcej >