Nowość! Tradycyjne włoskie paluszki Grissini marki Grissitalia – nowa, lepsza receptura!
Obecnie serwowane są we wszystkich włoskich pizzeriach i trattoriach. Grissini marki „Grissitalia” wypiekane są w Piemoncie, czyli w regionie, gdzie narodziła się tradycja spożywania tych pieczonych paluszków. Grissini stanowią doskonałe uzupełnienie wielu diet, ponieważ są lekkostrawne i niskokaloryczne. Klasyczne grissini produkowane są jedynie z mąki i oliwy z oliwek.
Włosi chrupią te chlebowe długie paluszki w oczekiwaniu na główny posiłek lub jako codzienną przekąskę (często z dodatkiem szynki parmeńskiej) do wyśmienitych win. Smakują też wspaniale moczone w oliwie i occie balsamicznym. To doskonały zamiennik chipsów.
Do wyboru 4 smaki:
- Klasyczny z oliwą z oliwek extra vergine
- Czosnek i zioła z oliwą z oliwek extra vergine
- Pizza z oliwą z oliwek extra vergine
- Sezam z oliwą z oliwek extra vergine
Nowość! BREAK YOUR LIMITS - nowatorskie napoje funkcjonalne GYM WATER!
Previous Post