Menu

Wafle ryżowe B.Yond już dostępne!

Wafle ryżowe to nowe produkty poszerzające ofertę smacznych przekąsek pod marką B.Yond. Podobnie, jak znane na rynku Chipsy Ryżowe B.Yond, wafle ryżowe to zdrowe i smaczne przekąski wytworzone z naturalnych składnikach pochodzących z całego świata!

Co wyróżnia nasze wafle?

  • Prażone, nie smażone!
  • Dietetyczne!
  • 5O% mniej tłuszczu*!
  • Z naturalnych składników!
  • Jedna z najniższych kaloryczności 1 wafla na rynku!
  • Bezglutenowe!
  • Bez dodatku glutaminianu!
  • Bez konserwantów!
  • Bez sztucznych aromatów!

*w porównaniu z tradycyjnymi waflami ryżowymi

Kilka faktów o naszych waflach ryżowych!

1. Najpopularniejsza forma przekąsek ryżowych na rynku!
2. Wyraźne smaki z charakterystycznym stylem, pochodzące wyłącznie z naturalnych składników!
3. Różnorodne smaki z całego świata (różnorodność nasion i ziaren)!
4. Bogate źródło błonnika!
5. Atrakcyjna cena (względem konkurencji)!
6. Nowoczesny wygląd!

Jak wafle ryżowe wpływają na ogólny stan zdrowia i dobre samopoczucie?

Źródło błonnika!
Wafle ryżowe wykonane z brązowego ryżu są szczególnie polecane, ponieważ są bogate w błonnik. Zjedzenie zaledwie 1½ szklanki brązowego ryżu dziennie, zaspokaja dzienne zapotrzebowanie organizmu na produkty z pełnego ziarna.

Energia!
Ryż jest również węglowodanem, więc dostarcza energii potrzebnej na cały dzień. W przeciwieństwie do rafinowanych ziaren, które są szybciej trawione, brązowy ryż zapewnia bardziej trwałą energię. Przekąski z brązowego ryżu pozwalają spędzić większość dnia w ruchu.

Niska kaloryczność, bez dodatku tłuszczu!
Wafle ryżowe są świetne dla osób na diecie. Te przekąski są niskokaloryczne, ale zawierają dużo wartości odżywczych. Więc czuje się sytości, a zarazem „lekki żołądek”.

Wspomaganie systemu metabolicznego!
Mąka ryżowa zawiera również mangan, który jest korzystny dla zdrowia, ponieważ służy utrzymaniu zdrowego układu metabolicznego organizmu.

Wspomaganie systemu trawiennego!
Spożywanie pokarmów z mąki ryżowej może wspomóc sprawne działanie układu pokarmowego.

Share: